CĂLĂTORIE SPRE CENTRUL PĂMÂNTULUI – Spectacol tridimensional pentru copiii de peste 8 ani

Teatrul Tony Bulandra vă invită Marți, 10 mai 2016, de la orele 10:00 și 12:00, la o premieră pentru scena târgovișteană: spectacolul tridimendional CĂLĂTORIE SPRE CENTRUL PĂMÂNTULUI, realizare de excepție a Teatrului GULLIVER din Galați, în regia lui Radu Dinulescu, cineastul belgian Armand Richelet-Kleinberg semnând animația 3D stereoscopică, filmul, muzica și coloana sonoră.

Păpuşile care conduc spectatorii în această minunată aventură spre centrul pământului au fost realizate de scenograful Vlad Tănase şi prind viaţă prin mânuirea actriţelor Adina Ariton, Elena Marin, Gina Geru şi Ramona Păuc, în timp ce vocea prezentatorului este dată de actorul Marian Sterian.
Radu Dinulescu e unul dintre cei mai apreciaţi şi premiaţi regizori români de teatru de animație, la nivel naţional şi internaţional, spectacolele lui participând deseori la evenimente culturale de primă mână, printre care Festivalul Internațional de Teatru de la Avignon.

Doi oameni și o calăuză încearcă să ajungă, prin craterul unui vulcan, direct în centru ”incandescent” al pământului, în ciuda tuturor teoriilor stiințifice. Un subiect pasionant, plin de posibilități, pentru un spectacol de teatru care îmbină tehnica cinematografului 3D cu poezia spectacolului viu, cu păpuși și obiecte. O experiență unică, prima de acest gen din lume, un spectacol la modă care poate satisface gusturile tuturor generațiilor. O colaborare inedită între trupa de actori a Teatrului Gulliver din Galați cu regizorul Radu Dinulescu și cineastul belgian Armand Richelet-Kleinberg, cel care semnează animația 3D stereoscopică, realizarea filmului, muzicii și a coloanei sonore.

 

Scenariul şi regia: Radu DINULESCU după Jules Verne
Scenografia, animaţia 3D şi muzica: Armand RICHELET
Construcţie păpuşi: Vlad TĂNASE

Distribuţia:
Adina ARITON
Elena MARIN
Gina GERU
Ramona PĂUC
Voce povestitor: Marian STERIAN

Spectacolul este destinat copiilor de peste 8 ani.

Comentariile sunt închise.