Program Spectacole Copii

STAGIUNEA 2020-2021

Începând cu 26 noiembrie 2018, toate Spectacolele pentru Copii se vor juca doar la
Teatrul TONY BULANDRA, B-dul Regele Carol I nr. 43 (Sala Mare și Sala Studio)

 

Programul lunii Iulie 2021

Dragi copii, Teatrul Tony Bulandra vă dorește o vacanță de vis și vă așteaptă, ca de obicei, cu spectacole pline de savoare.


 

Programul lunii Iunie 2021

Chiar dacă se apropie vacanța cea mare, actorii Teatrului Tony Bulandra vă invită cu căldură și mult drag la spectacolele începutului de vară.


 

Programul lunii Mai 2021

Dragi copii, v-am pregătit o surpriză: „Logica omenească”, un spectacol pentru toate vârstele susținut de Ana Maria Cucută și adaptat după Prostia omenească de Ion Creangă.

Ca de fiecare dată, povestea începe într-o carte, dar nu rămâne acolo, merge dincolo de pagini și ajunge la noi. Vezi sub ochii tăi cum personajele prind viață. Trec prin situații neașteptate și nu te poți abține să nu râzi cu gura până la urechi. Un spectacol care te surprinde cu fiecare pagină. Ai ocazia să întâlnești prieteni cu care să râzi și de la care să înveți că: “Nimeni nu s-a născut învățat.

 


 

Programul lunii Aprilie 2021

Vă prezentăm programul actualizat pentru luna aprilie 2021. Vă așteptăm cu mult drag și multă nerăbdare!


 

Programul lunii Martie 2021

Teatrul Tony Bulandra vă oferă, dragilor, „mărțișoare” și „ ghiocei” toată luna lui martie.


 

Programul lunii Februarie 2021

Dragostea de frumos, dragostea față de actul artistic ar trebui să ne unească în această lună. Teatrul Tony Bulandra vă așteaptă, dragi copii, cu noi spectacole special pentru voi.


 

Programul lunii Ianaurie 2021

Dragi copii, ne reîntâlnim după o perioadă foarte lungă. Chiar dacă, acum, spațiul de joc/joacă este puțin „mai altfel”, sperăm să împărtășim aceeași bucurie și aceleași emoții la actul teatral.


 

Programul lunii Octombrie 2020

Începând cu 10 octombrie, Teatrul Tony Bulandra redevine gazda primitoare, la Sala Mare, a spectacolelor pentru cei mici.


 

Programul lunii Septembrie 2020

Seria evenimentelor organizate de Teatrul Tony Bulandra în aer liber continuă și în luna septembrie.

În fiecare sâmbătă, de la ora 11:00, copiii sunt așteptați la Teatrul de vară din Parcul Chindia pentru a urmări poveștile spuse cu drag de actorii teatrului.


 

Programul lunii August 2020

Povești frumoase, întâmplări amuzante și pline de tâlc, reîntâlnirea cu universul personajelor preferate vă propune Teatrul Tony Bulandra, în luna august.


 

Programul lunii Iulie 2020

Magia spectacolelor oferite de Teatrul Tony Bulandra sperăm să vă cuprindă și în această lună, mai ales că noul spațiu de joc este în aer liber, în Parcul Chindia și atât de aproape de Grădina Zoologică.


Programul lunii Iunie 2020

Bucuroși să fim iarăși împreună pentru a ne putea desfăta cu spectacole pline de savoare și bună-dispoziție.

Actorii Teatrului Tony Bulandra îi așteaptă pe mari și mici să împărtășească aceeași energie și aceleași emoții.


 

Comentariile sunt închise.