Program Spectacole Copii

STAGIUNEA 2019-2020

Începând cu 26 noiembrie 2018, toate Spectacolele pentru Copii se vor juca doar la
Teatrul TONY BULANDRA, B-dul Regele Carol I nr. 43 (Sala Mare și Sala Studio)

 

Programul lunii Octombrie 2020

Începând cu 10 octombrie, Teatrul Tony Bulandra redevine gazda primitoare, la Sala Mare, a spectacolelor pentru cei mici.


 

Programul lunii Septembrie 2020

Seria evenimentelor organizate de Teatrul Tony Bulandra în aer liber continuă și în luna septembrie.

În fiecare sâmbătă, de la ora 11:00, copiii sunt așteptați la Teatrul de vară din Parcul Chindia pentru a urmări poveștile spuse cu drag de actorii teatrului.


 

Programul lunii August 2020

Povești frumoase, întâmplări amuzante și pline de tâlc, reîntâlnirea cu universul personajelor preferate vă propune Teatrul Tony Bulandra, în luna august.


 

Programul lunii Iulie 2020

Magia spectacolelor oferite de Teatrul Tony Bulandra sperăm să vă cuprindă și în această lună, mai ales că noul spațiu de joc este în aer liber, în Parcul Chindia și atât de aproape de Grădina Zoologică.


Programul lunii Iunie 2020

Bucuroși să fim iarăși împreună pentru a ne putea desfăta cu spectacole pline de savoare și bună-dispoziție.

Actorii Teatrului Tony Bulandra îi așteaptă pe mari și mici să împărtășească aceeași energie și aceleași emoții.


Programul lunii Aprilie 2020

Sărbători Fericite!
Să trecem cu bine peste aceste încercări și să ne vedem mai dornici de frumos, de spectacol, de artă.


Programul lunii Martie 2020

O lună plină de mărțișoare la Teatrul Tony Bulandra, cu cinci zile de „Școala Altfel”:

07 martie
VASILACHE ȘI MĂRIOARA – două personaje “clasice”, pline de umor, gata să binedispună publicul în cadrul sărbătorii „Tudorița” sau Paștele Cailor.

20 martie
ALBĂ CA ZĂPADA, de Ziua Internațională a Teatrului pentru  Copii și Tineret.

21 martie
MICA SIRENĂ, pentru a sărbători Ziua Mondială a Marionetei.

30 martie – 03 aprilie
ȘCOALA ALTFEL – cinci zile de spectacole în care elevii se pot apropia și mai mult de actori, de scenă, de teatru.


Programul lunii Februarie 2020

În aceste zile de februarie, când sărbătorim iubirea, prietenia și dragostea, Teatrul Tony Bulandra vă invită, prin spectacolele sale, să vă manifestați pasiunea pentru frumos:

1 februarie
HANSEL ȘI GRETEL – cei doi copii trec prin diverse peripeții pe care le rezolvă cu succes.

19 februarie
PETRICĂ ȘI LUPUL, o adaptare după Prokofiev cu personaje deosebite: Petrică, Bunicul, Râțușca, Lupul și Pisica.

25 februarie
AMINTIRI DIN COPILĂRIE – copilăria nu este niciodată un subiect de care să ne plictisim… mai ales cea a lui Ion Creangă.


Programul lunii Ianuarie 2020

Cu speranța că Noul An va fi un an de împliniri materiale și spirituale pentru iubitorii artei, frumosului și, implicit, ai Teatrul Tony Bulandra, vă prezentăm evenimentele lunii ianuarie:

28 ianuarie
PETRICĂ ȘI LUPUL, un spectacol nou în repertoriul teatrului pentru copii, o adaptare după Prokofiev care sperăm că îi va încânta pe cei mici cu personaje ca: Petrică, Bunicul, Râțușca, Lupul și Pisica.

30 ianuarie
CERNOZAURII reprezintă un tip de spectacol încă unic în lume, dar care și-a verificat valoarea artistică și comercială la public. Păpușile și actorii evoluează atât în fața, cât și în spatele ecranului transparent de tip tul, tratat special pentru a permite proiecția stereoscopică.


 

Programul lunii Decembrie 2019

Cadouri, cadouri, cadouri… Teatrul Tony Bulandra are pentru fiecare iubitor de frumos un cadou la sfârșit de an. Moș Crăciun vine pe 9 și 10 decembrie cu tolba plină pentru a-i bucura pe cei mici.

Vă urăm să aveți un an nou fericit și LA MULȚI ANI!


 

Programul lunii Noiembrie 2019

Luna noiembrie începe la Teatrul Tony Bulandra cu un spectacol-eveniment, cu o provocare pentru spectatorii teatrului: CERNOZAURII, spectacolul în regia lui Radu Dinulescu.

„Cernozaurii” reprezintă un punct de pornire pentru dezbateri asupra noilor tendințe în spectacologia mondială, în dezvoltarea spectacolelor multidisciplinare: spectacole multimedia, de teatru circ, teatru dans, teatru de marionete, genuri la care s-a adăugat și o componentă ce ține de artele numerice. O altă temă de dezbatere este cea a folosirii inadecvate a energiei nucleare, asupra tratării necorespunzătoare a deșeurilor nucleare provenite de la centralele locale sau a deșeurilor provenite din alte țări cu scopul de a fi tratate sau depozitate la noi. O altă temă de dezbatere ar fi aceea a reconcilierii religioase a eucumenismului a toleranței.

Spectacol pentru copii peste 6 ani.


 

Programul lunilor Septembrie și Octombrie 2019

Început de toamnă, început de școală, început de stagiune. Suntem nerăbdători să ne vedem la spectacolele oferite cu drag și pasiune de actorii Teatrului Tony Bulandra.


Comentariile sunt închise.