Program Spectacole

STAGIUNEA 2020-2021

 

Programul lunii Iunie 2021

Încet-încet, ne apropiem de normalitate! La început de vară, spectacole mai multe, locuri mai multe. Să ne vedem cu bine!

Duminică, 06
„OTHELLO” Lumea lui Othello prinde viață prin viziunea regizorului armean Suren Shahverdyan care, prin montarea sa, înfățișează „cum invidia și gelozia îl pot distruge pe om, cum, atunci când dragostea se transformă în ură, tristețea întunecă mintea și sufletul, care scăpate de sub control, conduc spre un final tragic al ființei.”.

Duminică, 13
„LA LILIECI 2.0” – La Lilieci nu e o operă dramaturgică. Nu e o piesă de teatru, deși abundă de teatralitate. La Lilieci e mai degrabă o epopee. Dar înainte de toate, La Lilieci e un loc. Un spațiu în care timpul se poate mișca înainte sau înapoi, după bunul plac al memoriei oamenilor, a satului, a Bulzeștiului lui Marin Sorescu.

 


 

Programul lunii Mai 2021

În luna mai, Teatrul Tony Bulandra vă propune o premieră cu totul deosebită: La Lilieci 2.0, după opera lui Marin Sorescu, scenariu de Ana-Maria Nistor, în regia lui Ionuț Gavrilă, sâmbătă, 15 mai, de la ora 19:00 la Sala Mare!

Sâmbătă, 08
„SOSESC DESEARĂ” O comedie sentimentală din lumea provincială. Scriitorul râde cu bunătate de inși cu orizonturi mici, dar cu pretenții mari, caracterizează nuanțat personaje de efect, amuză și înduioșează, găsește poezia sau ridicolul cotidianului și plasează totul într-o atmosferă de împăcare sufletească.

Sâmbătă, 29
„O NOAPTE FURTUNOASĂ” – Geniul dramaturgic și comic al lui Ion Luca Caragiale întâlnește în această operă geniul muzical al compozitorului Paul Constantinescu. Tinerii cărora ne adresăm cu precădere (12-17 ani) sunt cu atât mai atrași de poveste cu cât ea este una muzicală și, astfel, ne propunem să îi introducem în universul caragialesc încă de la vârste fragede.

 


 

Programul lunii Aprilie 2021

Teatrul Tony Bulandra vă prezintă programul actualizat pentru luna aprilie. Vă așteptăm!

Sâmbătă, 17
„MIREASĂ DE ÎMPRUMUT” – Datorită complexității jocului celor cinci actori, fiecare personaj are o dublă personalitate, de unde, bineînțeles, se nasc nenumăratele situații amuzante, cărora spectatorii nu le pot face față decât izbucnind în râs.

Sâmbătă, 24
„FRUMOS E ÎN SEPTEMBRIE LA VENEȚIA” – Nepotrivirea dintre închipuire și realitate naște tragicul și comicul existenței. Planurile mărețe întâlnesc realitatea simplă. „Cum ar fi dacă acum nu ar fi așa, ci altfel?” este întrebarea al cărui răspuns fuge mereu în viitor.

 


 

Programul lunii Martie 2021

La început de primăvară, Teatrul Tony Bulandra vă dăruiește o mulțime de „mărțișoare” teatrale.

Sâmbătă, 06
„MIREASĂ DE ÎMPRUMUT” – Dacă avem o mătușă înseamnă că avem și o moștenire. Dacă avem o moștenire avem și un nepot care să o primească. Rețeta e simplă, dar condițiile în care mătușa își va acorda averea sunt complicate.

Duminică, 14
„ARGONAUTAS” – O metaforă pentru odiseea omului modern care pleacă în căutarea unui loc pe care să-l poată numi acasă și unde să se poată exprima liber, fără constrângeri sociale sau culturale.

Vineri, 26
„POVEȘTI DE FAMILIE” – Un spectacol care vorbește despre efectele războiului asupra copiilor. Dincolo de pierderile umane și materiale, copiii îmbătrânesc prematur și mor înainte de vreme, dezumanizându-se.

 


 

Programul lunii Februarie 2021

Într-o lună plină de dragoste, Teatrul Tony Bulandra vă oferă o lună plină de evenimente teatrale, în care dragostea se împletește cu umorul și introspecția.

Sâmbătă, 13
„INSULTAȚI BELARUS(IA)” de Andrei Kureicik. Spectacol-lectură într-o acțiune de solidaritate a teatrelor din România cu artiștii din Belarus, la inițiativa Ralucăi Rădulescu, traducătoarea în limba română a piesei.

Duminică, 14
„INFANTA” – one woman show cu Ileana Ursu. „…mă joc cu acest text. Mă joc, dar nu în joacă. Acesta este un exercițiu de (auto)cunoaștere și trebuie privit ca atare!”

Sâmbătă, 20
„POVEȘTI DE FAMILIE” de Biljana Srbljanovic. „Toți eroii acestei piese sunt copii. Îmbătrânesc și întineresc după necesitățile poveștii… Asta nu trebuie să mire.”

 


 

Programul lunii Ianuarie 2021

În sfârșit! Am așteptat atât de mult reîntâlnirea cu dumneavoastră, publicul nostru fidel.

Spectacolele continuă în Foaierul Teatrului Tony Bulandra, sub titlul „Teatru Antivirus”. Sperăm să fi găsit antidotul ideal.


 

Programul lunii Octombrie 2020

Am ajuns la jumătatea acestei toamne blânde.

Spectacolele continuă în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, Virusul Cultural Estival nu se oprește.


 

Programul lunii Septembrie 2020

Vara se prelungește la teatru și în septembrie.

Teatrul Tony Bulandra, prin al său Virus Cultural Estival, vă propune evenimente deosebite în aer liber pe scenele din Parcul Chindia și Curtea Domnească.

 

 

Parteneri în această acțiune:


 

Programul lunii August 2020

Virusul Cultural, din fericire, nu poate fi oprit!

Spectacolele în aer liber continuă și în luna august, în locuri încărcate de istorie, cu actorii Teatrului Tony Bulandra dornici să vă împărtășească bucuria reîntâlnirii cu scena.

 

 

Parteneri în această acțiune:


 

Programul lunii Iulie 2020

Virusul Teatral Estival a suferit o mutație majoră. Și-a mărit puterea de infectare cu frumos și a devenit Virus Cultural Estival!

Atât la Curtea Domnească, cât și la Teatrul de vară din Parcului Chindia, actorii Teatrului Tony Bulandra vă așteaptă să împărtășiți bucurie artistică, trăire intensă și râs eliberator.

 

Parteneri în această acțiune:


 

Programul lunii Iunie 2020

Suntem extrem de bucuroși că putem fi din nou împreună, chiar dacă nu în aceleași locuri și în aceleași condiții, și că vă putem oferi evenimente teatrale deosebite.

Să sperăm că vremea va fi de partea noastră și că vom putea împărtăși, în fiecare sâmbătă seara, emoții  speciale alături de actorii îndrăgiți ai teatrului.


 

Comentariile sunt închise.