Program Spectacole

STAGIUNEA 2019-2020

 

Programul lunii Octombrie 2020

Am ajuns la jumătatea acestei toamne blânde.

Spectacolele continuă în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, Virusul Cultural Estival nu se oprește.


 

Programul lunii Septembrie 2020

Vara se prelungește la teatru și în septembrie.

Teatrul Tony Bulandra, prin al său Virus Cultural Estival, vă propune evenimente deosebite în aer liber pe scenele din Parcul Chindia și Curtea Domnească.

 

 

Parteneri în această acțiune:


 

Programul lunii August 2020

Virusul Cultural, din fericire, nu poate fi oprit!

Spectacolele în aer liber continuă și în luna august, în locuri încărcate de istorie, cu actorii Teatrului Tony Bulandra dornici să vă împărtășească bucuria reîntâlnirii cu scena.

 

 

Parteneri în această acțiune:


 

Programul lunii Iulie 2020

Virusul Teatral Estival a suferit o mutație majoră. Și-a mărit puterea de infectare cu frumos și a devenit Virus Cultural Estival!

Atât la Curtea Domnească, cât și la Teatrul de vară din Parcului Chindia, actorii Teatrului Tony Bulandra vă așteaptă să împărtășiți bucurie artistică, trăire intensă și râs eliberator.

 

Parteneri în această acțiune:


 

Programul lunii Iunie 2020

Suntem extrem de bucuroși că putem fi din nou împreună, chiar dacă nu în aceleași locuri și în aceleași condiții, și că vă putem oferi evenimente teatrale deosebite.

Să sperăm că vremea va fi de partea noastră și că vom putea împărtăși, în fiecare sâmbătă seara, emoții  speciale alături de actorii îndrăgiți ai teatrului.


Programul lunii Aprilie 2020

Într-o lună a Luminii și a Sărbătorilor Pascale, Teatrul Tony Bulandra vă propune spectacole încărcate de căldură, pasiune și, de ce nu, mult umor:

Vineri, 03
„STEAUA FĂRĂ NUME” – O comedie despre moravuri. Comedie grea despre moravuri usoare.

Duminică, 05
„NUNTA LUI FIGARO” – mesajul regizoral și stilul de joc fac referire la teatrul absurdului, la motive caricaturale ce scot la iveală esențialul.

Joi, 16
CALEA LUMINII – în Joia Mare, oamenii vin şi aprind câte o lumânare care simbolizează lumina sfântă a Învierii Domnului.

Sâmbătă, 25
„WOYZECK” – piesă de teatru scrisă de Georg Büchner, rămasă neterminată la moartea sa.


Programul lunii Martie 2020

Teatrul Tony Bulandra vă oferă mărțișoare în toată luna lui Marte.

Duminică, 01
Premiera „ZORBA GRECUL” – confruntarea a două lumi sub soarele Greciei.

Vineri, 08
Concert extraordinar de ZIUA FEMEII susținut de Aurelian Temișan și Daniela Vlădescu.

Sâmbătă, 14
INSOMNIACII – un spectacol despre naivitate, nebunie și dragoste.

Joi, 26
Premiera „WOYZECK” – tragedia perenă a geloziei umane.

Programul lunii Februarie 2020

În luna devenită „luna dragostei” prin cele două sărbători majore: 14 (Valentine’s Day) și 24 (Dragobetele), Teatrul Tony Bulandra vă invită la spectacole în care relația interumană este prezentată de la comic la tragic.

Sâmbătă, 01
„TAKE, IANKE ȘI CADÎR” – o piesă despre toleranţă, prietenie şi dragoste.

Vineri, 14
„STEAUA FĂRĂ NUME” – o comedie romantică savuroasă cu pasiune, umor, prospețime și inteligență.

Joi, 27
„SALONUL NR. 6” – curajul de a lupta pentru o lume mai bună.


Programul lunii Ianuarie 2020

Început de an entuziast la Teatrul Tony Bulandra. Pe lângă mult-așteptatele spectacole ale teatrului, două evenimente dedicate memoriei lui Mihai Eminescu și un regal de folk conturează tabloul lunii ianuarie.

Marți, 14
„DE LA OVIDIU LA MIHAI EMINESCU”, spectacolul de la Teatrul Nottara, un recital al actorului Emil Boroghină.

Miercuri, 15
Spectacolul de poezie și muzică „EMINESCU” susținut de actorii și colaboratorii Teatrului Tony Bulandra. Participă Corul de cameră „Preludiu”, dirijor Voicu Enăchescu.

Miercuri, 29
„BARICADA FOLK” – evenimentul de excepție, care propune o ”baricadă” de cântec și poezie printre oameni, ajunge și la Târgoviște.


Programul lunii Decembrie 2019

Teatrul Tony Bulandra vă oferă un cadou cu totul special în această Lună a Cadourilor: premiera spectacolului CRIMĂ ȘI PEDEAPSĂ.

Joi, 05
„CRIMĂ ȘI PEDEAPSĂ”, premiera spectacolului după F. M. Dostoievski și în regia lui Dumitru Acriș.
scut în 1983 în Republica Moldova, Acriș a absolvit actoria în 2004, iar în 2012 un master de regie la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Este, din 2006, Maestru în artă al Republicii Moldova. În 2017, a absolvit regia la Universitatea Națională de Artă Teatrală GITIS din Moscova.

Vineri, 06
„LIVADA DE VIȘINI” – spectacol caritabil pentru Secția de Îngrijiri Paliative din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

Duminică, 08
„O SCRISOARE PIERDUTĂ” – să întâmpinăm sărbătorile de iarnă cu zâmbetul pe buze.


Programul lunii Noiembrie 2019

Sfârșit de toamnă foarte bogat în evenimente la Teatrul Tony Bulandra. Nu ratați lansarea de carte de miercuri, 20, a lui Ionuț Cristache și Corneliu Jipa, cu participarea celor de la TROOPER:

Vineri, 01
Viața netrăită, căile pe care nu le-am ales, posibilitățile pe care le lăsăm să treacă. „FEMEIA MĂRII” de Henrik Ibsen spune povestea unui destin secret, necunoscut încă.

Sâmbătă, 16
„SONATA KREUTZER” – în această variantă este vorba despre relația dintre autor-personaj. Tolstoi este prezent și conduce desfășurarea acțiunii. Autorul își înnebunește personajul, personajul creat îl înnebunește pe autor.

Duminică, 24
„CARMEN” – o poveste de dragoste plină de pasiune. Are toate datele pentru un spectacol care oferă ocazia dezvăluirii multiplelor faţete ale talentului actorilor.


Programul lunilor Septembrie și Octombrie 2019

Stagiune 2019-2020 începe la Teatrului Tony Bulandra atât cu spectacolele clasice, deja, cât și cu câteva provocări:

Vineri, 20 septembrie
SUNTEM FĂCUȚI DIN PRAF DE STELE este un spectacol realizat de regizorul și profesorul de teatru de la Edinburgh College, Scott Johnston, doar cu voluntari ai Teatrului Tony Bulandra, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani. Spectacolul a avut o reprezentație în festivalul BABEL 2019, urmând ca, din luna septembrie, să devină spectacol al stagiunii 2019 – 2020, cu reprezentații în fiecare lună a stagiunii.

Marți, 01 octombrie
Premiera spectacolului ARGONAUTAS, o coproducție româno-portugheză și, în același timp, o nouă provocare pentru directorul teatrului, Mc Ranin.


Comentariile sunt închise.