Program Spectacole

STAGIUNEA 2020-2021

 

Programul lunii Martie 2021

La început de primăvară, Teatrul Tony Bulandra vă dăruiește o mulțime de „mărțișoare” teatrale.

Sâmbătă, 06
„MIREASĂ DE ÎMPRUMUT” – Dacă avem o mătușă înseamnă că avem și o moștenire. Dacă avem o moștenire avem și un nepot care să o primească. Rețeta e simplă, dar condițiile în care mătușa își va acorda averea sunt complicate.

Duminică, 14
„ARGONAUTAS” – O metaforă pentru odiseea omului modern care pleacă în căutarea unui loc pe care să-l poată numi acasă și unde să se poată exprima liber, fără constrângeri sociale sau culturale.

Vineri, 26
„POVEȘTI DE FAMILIE” – Un spectacol care vorbește despre efectele războiului asupra copiilor. Dincolo de pierderile umane și materiale, copiii îmbătrânesc prematur și mor înainte de vreme, dezumanizându-se.

 


 

Programul lunii Februarie 2021

Într-o lună plină de dragoste, Teatrul Tony Bulandra vă oferă o lună plină de evenimente teatrale, în care dragostea se împletește cu umorul și introspecția.

Sâmbătă, 13
„INSULTAȚI BELARUS(IA)” de Andrei Kureicik. Spectacol-lectură într-o acțiune de solidaritate a teatrelor din România cu artiștii din Belarus, la inițiativa Ralucăi Rădulescu, traducătoarea în limba română a piesei.

Duminică, 14
„INFANTA” – one woman show cu Ileana Ursu. „…mă joc cu acest text. Mă joc, dar nu în joacă. Acesta este un exercițiu de (auto)cunoaștere și trebuie privit ca atare!”

Sâmbătă, 20
„POVEȘTI DE FAMILIE” de Biljana Srbljanovic. „Toți eroii acestei piese sunt copii. Îmbătrânesc și întineresc după necesitățile poveștii… Asta nu trebuie să mire.”

 


 

Programul lunii Ianuarie 2021

În sfârșit! Am așteptat atât de mult reîntâlnirea cu dumneavoastră, publicul nostru fidel.

Spectacolele continuă în Foaierul Teatrului Tony Bulandra, sub titlul „Teatru Antivirus”. Sperăm să fi găsit antidotul ideal.


 

Programul lunii Octombrie 2020

Am ajuns la jumătatea acestei toamne blânde.

Spectacolele continuă în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, Virusul Cultural Estival nu se oprește.


 

Programul lunii Septembrie 2020

Vara se prelungește la teatru și în septembrie.

Teatrul Tony Bulandra, prin al său Virus Cultural Estival, vă propune evenimente deosebite în aer liber pe scenele din Parcul Chindia și Curtea Domnească.

 

 

Parteneri în această acțiune:


 

Programul lunii August 2020

Virusul Cultural, din fericire, nu poate fi oprit!

Spectacolele în aer liber continuă și în luna august, în locuri încărcate de istorie, cu actorii Teatrului Tony Bulandra dornici să vă împărtășească bucuria reîntâlnirii cu scena.

 

 

Parteneri în această acțiune:


 

Programul lunii Iulie 2020

Virusul Teatral Estival a suferit o mutație majoră. Și-a mărit puterea de infectare cu frumos și a devenit Virus Cultural Estival!

Atât la Curtea Domnească, cât și la Teatrul de vară din Parcului Chindia, actorii Teatrului Tony Bulandra vă așteaptă să împărtășiți bucurie artistică, trăire intensă și râs eliberator.

 

Parteneri în această acțiune:


 

Programul lunii Iunie 2020

Suntem extrem de bucuroși că putem fi din nou împreună, chiar dacă nu în aceleași locuri și în aceleași condiții, și că vă putem oferi evenimente teatrale deosebite.

Să sperăm că vremea va fi de partea noastră și că vom putea împărtăși, în fiecare sâmbătă seara, emoții  speciale alături de actorii îndrăgiți ai teatrului.


 

Comentariile sunt închise.