Program Spectacole

STAGIUNEA 2022-2023

Începând cu data de 20 mai 2022, spectacolele Teatrului Tony Bulandra
se vor juca la sediul aflat pe Bulevardul Carol I nr. 42.

 

Programul lunii Februarie 2023

Teatrul Tony Bulandra vă invită la premiera lunii: Împărăteasa Chinei.

Sâmbătă, 11
„Împărăteasa Chinei”  – Premieră. Un spectacol de de Ruth Wolff, în regia lui Alexander Hausvater.

Duminică, 19
„Echilibru fragil”
Acest poem dramatic, este, pe de o parte, o declaraţie de dragoste şi, pe de altă parte, o subtilă metaforă adresată lumii privind poziţia artistului în societatea noastră.


 

Programul lunii Ianuarie 2023

La mulți ani, stimați spectatori!

Teatrul Tony Bulandra vă propune, la început de an, evenimente cu puternic impact emoțional.

Duminică, 15
„Eminescu” – spectacol de poezie și muzică intrat în tradiția teatrului, aceea de a aduce un omagiu geniului poeziei românești.

Sâmbătă, 21
„Război” – ne pune față în față cu cele mai urâte caracteristici pe care un om le poate dobândi în lupta pentru supraviețuire.

Joi, 26 – Vineri, 27 – Sâmbătă, 28
„Echilibru fragil” – un spectacol care se va juca în trei limbi: joi, în română, vineri, în engleză și sâmbătă, în franceză.


 

Programul lunii Decembrie 2022

Dragii noștri spectatori, întregul colectiv al Teatrului Tony Bulandra vă urează un An Nou 2023 bun, blând, cald și plin de surprize frumoase (la care sperăm să contribuim și noi). Sărbători Fericite și La Mulți Ani!

Sâmbătă, 03
„Război” … ne pune față în față cu cele mai urâte caracteristici pe care un om le poate dobândi în lupta pentru supraviețuire unde nu mai există mamă, tată, fiică, soră, ci doar un celălalt. Adevăratul război se dă acum, în interiorul fiecăruia, nu cu celălalt, ci cu sinele.

Vineri, 09
„Opposites Attract” – o piesă contemporană despre dragoste şi relaţiile de cuplu.

Duminică, 11
„Nora” … un personaj feminin controversat, cu prozeliți și contestatari, cu păreri pro și contra privind acțiunile și caracterul ei. Inițial, doar o simplă marionetă, cu personalitatea înăbușită, fără inițiative, fără puterea propriei exprimări, ajunge în punctul de cotitură existențială, momentul primei hotărâri majore.


 

Programul lunii Noiembrie 2022

Luna noiembrie vine cu o premieră: Război de Lars Noren.

Vineri, 04
„Nora” … este un personaj feminin controversat, cu prozeliți și contestatari, cu păreri pro și contra privind acțiunile și caracterul ei.

Duminică, 13 – Premieră
„Război” de Lars Noren, regia Anda Drăgan. Povestea unei familii a cărei existență este redusă la simpla supraviețuire într-o țară devastată de război. Viața le este bulversată când mama și fiicele ei se confruntă cu întoarcerea neașteptată a soțului, despre care se presupunea că a fost ucis în luptă și acum este orb.

Sâmbătă, 26
„Jocul de-a vacanța” – Participanții pot să renunțe la identitatea cotidiană și să găsească o alta – mai  sensibilă, mai fragilă, căutând un ideal vag și confuz.


 

Programul lunii Octombrie 2022

În luna octombrie, Teatrul Tony Buandra vă oferă, pe lângă deja consacratul festival-concurs Crizantema de Aur, și:

Sâmbătă, 01
„Opposites Attract” în regia lui Florin Piersic Jr., după un text de Bruce Kane.

Vineri, 14
„Sosesc deseară” – … incandescența feminină și slăbiciunea masculină se ciocnesc și dau naștere unei explozii de sentimentalism și autoironie.

Duminică, 16
„Crimă și pedeapsă” – … pluralitatea ființei umane și reflexiile ei. Tocmai datorită acestei viziuni, se ajunge la o „Crimă și pedeapsă” fără Raskolnikov.


 

Programul lunii Septembrie 2022

La început de stagiune, vă propunem:

Sâmbătă, 17
„Bătrânul, fata și biblioteca” în regia lui Alex Teodorescu, după un text de Cristi Nedelcu.

Sâmbătă, 24
„Improfix” – spectacol de improvizație. Un proiect ambițios care reunește actori profesioniști din toată țara. Creativi, dinamici și spontani, abia așteaptă să te întâlnească. Improvizația este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginației și al abilităților actoricești.


 

Comentariile sunt închise.