(Română) Program Spectacole 2017-2018

STAGIUNEA 2017-2018

Programul lunii Mai 2018

Teatrul Tony Bulandra a pregătit în luna mai un adevărat regal pentru iubitorii scenei:

Duminică, 20 mai
În premieră, spectacolul CARMEN de Prosper Mérimée, în regia lui Suren Shahverdyan.

Piesa este o poveste de dragoste plină de pasiune transformată într-un spectacol care dezvăluie multiplele faţete ale talentului actorilor. Relaţia dintre Carmen şi Don Jose prinde contur în povestea cadru a distribuirii rolurilor şi a punerii în scenă a piesei ce poartă numele personajului principal feminin.  Acest scenariu, de tip matrioșca, face ca spectacolul să fie mult mai captivant.  Carmen este imaginea feminității și a ferocității în același timp.

Vineri, 25 mai
Premiera spectacolului O SCRISOARE PIERDUTĂ de I. L. Caragiale, regia Sorin Militaru,  a fost amânată pentru începutul stagiunii 2018-2019. Biletele își păstrează valabilitatea.

 

Programul lunii Aprilie 2018

Teatrul Tony Bulandra în Aprilie:

Duminică, 1 aprilie
Spectacolul invitat DUMNEZEU IUBEȘTE după  Zlata Demina, un spectacol de Tomi Cristin, coproducție Teatrul de Artă București și Teatrul IV.

„Dumnezeu iubește” este un spectacol despre condiția femeii și despre rolul și rostul ei de mamă. Patru femei însărcinate sunt internate într-o rezervă a unui spital, asteptând să nască – patru destine care se intersectează într-un punct din timp și din spațiu, urmând ca mai apoi să-și reia traiectoriile separat, fiecare mai bogată cu o viață. Toate, afară de una. Șase actori construiesc o poveste în care nu se poate să nu te regăsești, pentru că, până la urmă, cu toții suntem fiii unor mame și, indiferent ce facem, pe toți ne iubește Dumnezeu.

Duminică, 15 aprilie
În premieră, spectacolul PATIMA ROȘIE, comedia tragică în 3 acte a lui Mihail Sorbul, regia fiind semnată de Gelu Badea.

 

Programul lunii Martie 2018

Mărțișoarele oferite de Teatrul Tony Bulandra în luna lui Marte:

Vineri, 2 martie
CARMEN – piesa lui Prosper Mérimée într-o punere în scenă deosebită a lui Suren Shahverdyan.

Duminică, 4 martie
SCURTCIRCUIT – premiera filmului,  regizat de Cătălin Saizescu, despre tragicul incendiu de la maternitatea Giuleşti. Participă regizorul și o parte dintre actori.

Joi, 8 martie
Concert de ZIUA FEMEII – participă Petrică Andrei, Marcel Pavel și Paula Seling.

Miercuri, 14 martie
AH, PITEȘTI, CE DRAG ÎMI EȘTI! – un spectacol scris, jucat și cântat de către Vasile Muraru și Valentina Fătu.

Programul lunii Februarie 2018

Luna iubirii vă propune spectacole în care dragostea (în varii forme de manifestare) este liantul:

Miercuri, 14 februarie
MIREASĂ DE ÎMPRUMUT de A. Lindgren, în regia lui Răzvan Popa.
Aventurile tânărului Julius, nepriceput în tainele cuceririi unei viitoare logodnice, dar hotărât să „cucerească” grațiile mătușii.

 

Sâmbătă, 24 februarie
NUNTA LUI FIGARO – celebra piesă a lui Beaumarchais în viziunea lui Mc Ranin.

Programul lunii Ianuarie 2018

La început de an, Teatrul Tony Bulandra vă întâmpină cu evenimente deosebite:

Vineri, 12 ianuarie
MIREASĂ DE ÎMPRUMUT de A. Lindgren, în regia lui Răzvan Popa.
Dacă avem o mătușă înseamnă că avem și o moștenire. Dacă avem o moștenire avem și un nepot care să o primească. Rețeta e simplă, dar condițiile în care mătușa își va acorda averea sunt complicate. Cel puțin pentru tânărul Julius, nepriceput în tainele cuceririi unei viitoare logodnice, dar hotărât să „cucerească” grațiile mătușii.

 

Luni, 15 ianuarie
EMINESCIANA – Recital de poezie. În fiecare an, pe data de 15 ianuarie, Mihai Eminescu este omagiat de toți iubitorii de poezie. Anul acesta se împlinesc 168 de ani de la nașterea celui mai mare poet român.

Programul lunii Decembrie 2017

Teatrul Tony Bulandra urează fidelilor săi spectatori Sărbători fericite și La mulți ani!

Programul lunii Noiembrie 2017

Teatrul Tony Bulandra vă propune:

Sâmbătă, 11 noiembrie
Spectacolul invitat TE IUBESC, DAR NU PE TINE, o comedie scrisă de Andreas Petrescu, inspirată din situaţii de viaţă gândite sau trăite, în care de la naivitate la situaţii amuzante imposibil de reale nu e decât un pas.

 

Duminică, 12 noiembrie
DE CE VREAU SĂ FIU ACTOR, spectacol invitat, cu scop caritabil. Un spectacol despre poezie, ca soluţie pentru lumea în care trăim. „Cine sunt eu? Eu sunt un om cu un vis, visul să fiu actor şi ăsta-i un vis extraordinar!” (Robert Mauro) și „când ai un vis şi reuşeşti să-l vizualizezi foarte bine, atunci mergi până la capăt şi nu te lăsa!” (Michael Flatley). Nu este doar un spectacol, este un dor de oameni, O ÎNTÂLNIRE LA TEATRU…

 

Duminică, 26 noiembrie
Premiera MIREASĂ DE ÎMPRUMUT de Astrid Lindgren, spectacol regizat de Răzvan Popa. Pe scurt, povestea ar fi urmatoarea: pentru a o moșteni pe mătușa lui, un tânăr trebuia să se logodească. Își caută o iubită disperat, pentru că îi vine mătușa în vizită. Atrage o colegă de pensiune în acest joc, numai că aceasta este logodită la rândul ei. Colac peste pupăză, apare logodnicul colegei și mătușa lui.

 

Programul lunilor Septembrie și Octombrie 2017

Deschiderea de stagiune 2017-2018 aduce pe scena Teatrului Tony Bulandra:

Vineri, 6 octombrie
Premiera spectacolului VÂNĂTOAREA SĂLBATICĂ după ‘Titus Andronicus’ de William Shakespeare, în regia lui Michele Modesto Casarin (Italia)

 

Sâmbătă, 14 octombrie
Premiera spectacolului MARGINEA de Edward Bond, regia Elisa Cîtea

 

Comments are closed.