Exclusiv pentru studenți – cu prilejul începerii noului an universitar și a stagiunii teatrale

„Vânătoarea sălbatică” – O nouă comedie la Teatrul Tony Bulandra, o parodie a unei tragedii. Dorința exagerată de a avea putere a fost mereu luată în râs. Râsul este cea mai puternică armă împotriva maladiilor societății dintotdeauna.

Vă așteptăm la avanpremiera spectacolului pentru a „vâna” vicii și a pune în locul lor virtuți.

Când? – Joi, 5 octombrie, ora 19:oo.

Unde? – la Teatrul Tony Bulandra, Sala Mare.

Cu cine? – Cu o prietenă/un prieten, pentru că achiziționarea unui singur bilet acoperă două locuri.

Producția este regizată de Michele Modesto Casarin, actor și regizor italian specializat pe stilul de joc commedia dell`arte și director artistic al Companiei de Teatru Pantakin din Veneția.

 

Mic ghid al Vănătorii sălbatice

Locul unde se petrece acțiunea este cel al unei Rome periferice și neglijate, cu fabrici vechi și șantiere abandonate. Aici, în această pustietate, se constituie o nouă bandă de dealeri de droguri, străini veniți din afară – goții, însetați de bani și putere. Goții l-au detronat pe Saturninus (Cezarul), fost șef al orașului, care acum este în decădere. În acest război între bande, locotenentul Titus, un polițist corupt, care face dreptate după bunul plac cu ajutorul acoliților săi Virgo și Lucio, încearcă prin amenințări și șantaje să mențină un echilibru precar. Dar setea de sânge și răzbunare va spulbera această pace efemeră. Printre localurile „rave”, râuri de cocaină și pistoale fumegânde, într-o alternanță dintre tragic, grotesc, poetic și palpitant începe Vânătoarea sălbatică.

Michele Modesto Casarin

Comentariile sunt închise.