DESCURCĂ-LUME – Comedie de succes de la Teatrul Toma Caragiu Ploiești

După comedia muzicală Nevastă-mea se mărită, din 15 martie a.c., Teatrul Toma Caragiu Ploiești revine pe scena târgovișteană cu un nou spectacol: Descurcă-lume, o comedie muzicală de situație.

Textul spectacolului este o adaptare după piesa „Firfirică” scrisă de celebrul cuplu al anilor ’30, Stroe si Vasilache. După cum declară regizorul Eugene Nacht Stroe, “povestea, bazată pe o comedie de situație, se petrece prin anii ’40 la Poiana Țapului, pe Valea Prahovei. E o comedie în care un batrân colonel în retragere, care locuiește la vila lui în Poiana Țapului, e căsătorit și are un băiat, se implică într-o aventură care, la un moment dat, este descoperită. Un personaj important e un băiat bun la toate, prieten al fiului colonelului, pe numele lui Firfirică, genul de om care te scapă din orice situație. El are un suflet mare și încearcă sa-i ajute pe toți, dar o încurcă și el de multe ori, din cauză că dorința de a ajuta și bunătatea lui depășesc momentul de a gândi. Povestea e acompaniată de vreo 9 melodii, dar nu cele din perioada respectivă, eu fiind și compozitor, am compus toate melodiile spectacolului și am făcut orchestrațiile pentru ele, vor fi cântate de personajele piesei.”

afis-descurca-lume

regia: Eugene Nacht-Stroe
scenografia: Ovidiu Pascal
muzica: Eugene Nacht-Stroe
coregrafia: Marcela Timiraș

Distribuția:
George Liviu Frîncu (Firfirică), Mirel Maneru (Catache Glonț), Ion Radu Burlan (Mircea), Dana Vulc (Elvira), Manuela Alionte Frîncu (Nuți), Rodica Alexandru (Lucreția), Mihaela Duțu (Coana Chita), Marian Despina (Boxerul), Petty Mușa (Mitzuko), Gabi Sandu (Lina)

Comentariile sunt închise.