Evenimentul Calea Luminii a ajuns la cea de a XXIV-a ediție

Primăria Municipiului Târgoviște, alături de Teatrul Tony Bulandra și cu sprijinul Arhiepiscopiei Târgoviște, organizează în Joia Mare din Postul Paștelui, în data de 13 aprilie 2023, în intervalul orar 18:00-22:00, cea de a XXIV-a ediție a evenimentului Calea Luminii. În acest an, aria de desfășurare a evenimentului cuprinde Piața Mihai Viteazul – zona Mitropoliei Târgoviște – Bulevardul Carol I până la gară.

Concepție a artistului plastic Mihai Șerbănescu, într-o încercare de a umple Târgoviștea cu o lumină simbolică, evenimentul atinge cu delicatețe obiectivul autorităților în ceea ce privește dezvoltarea culturală a comunității.

Prin intermediul „Căii Luminii”, atât artistul, cât și participanții și spectatorii, se angajează într-un exercițiu de purificare și de meditație, atât de necesar în vecinătatea unui războide o cruzime deosebită care are loc în apropierea granițelor țării noastre.

Plăpânda lumânare va aduce un mesaj de iubire și de empatie, întărind spiritele târgoviștenilor și aducând un suflu de frumusețe urbei.

Comentariile sunt închise.