Anunț înlocuirea spectacolului „Patima roșie”

Stimați spectatori,

Dorim să vă anunțăm că, din cauza unor probleme de sănătate întâmpinate de unul dintre actorii distribuției spectacolului Patima roșie, suntem nevoiți să anulam reprezentația de sâmbăta, 25 martie 2023.

Însă, dacă doriți să vă bucurați de magia teatrului, sâmbătă, de la ora 16:00, vă invităm să luați parte la un recital extraordinar, recital Duo Violincello, eveniment cu acces gratuit pentru toți cei dornici de o după-amiază specială. De asemenea, de la ora 19:00, va avea loc spectacolul Frumos e în septembrie la Veneția, una dintre piesele scurte scrise de Teodor Mazilu, o piesă în care personajele întâlnesc realitatea dorită, dar nu știu să o recunoască. O comedie spumoasă, ideală pentru o seară încântătoare.

Accesul la spectacolul Frumos e în septembrie la Veneția se poate face în baza biletului achiziționat pentru spectacolul Patima roșie.

Pentru alte informații, vă stăm la dispoziție atât fizic, în incinta Teatrului Tony Bulandra Târgoviște, cât și telefonic (0245.210.046) sau prin e-mail (contact@tonybulandra.ro).

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Comentariile sunt închise.