CRIZANTEMA DE AUR 2015 – Un real succes

Într-un decor şi o atmosferă speciale, realizate de scenograful şi regizorul festivalului, Mc Ranin, directorul Teatrului „Tony Bulandra”, în perioada 22-24 octombrie 2015, a avut loc concursul de romanțe “Crizantema de Aur“. Cu susținerea oficialităților locale și, după o lungă perioadă, și a Televiziunii Române, concursul “Crizantema de Aur” a avut succesul pe care îl merită, iubitorii de romanțe din zonă și din țară fiind extrem de numeroși.

„Iubesc foarte mult romanţa, vin în fiecare an, dar anul acesta totul este extraordinar de frumos.”

„Sunt încântată de festival, am fost şi la alte ediţii. Aceasta însă a fost mai frumoasă ca oricând, decorul este minunat, artiştii – cei din concurs cu emoţii evidente, iar în ceea ce priveşte a doua parte a spectacolului, este superb.”

 

„Sunt o iubitoare a romanţei, vin cu plăcere să le ascult atât pe cele cântate de cei care concurează, cât şi de invitaţii în festival. Asistăm cu plăcere la lansările de carte din foaier şi ne simţim minunat. De data asta organizatorii s-au întrecut pe ei, totul este frumos: decorul, acvariile cu peştişori, totul este minunat”.

Laureaţii ediţiei

Trofeul „Crizantema de Aur” – Rodica Seling Pop (Zalău)
Premiul I – Andrei Ştefăneţ (Chişinău)
Premiul al II-lea – Ionuţ Boancheş (Constanţa)
Premiul al III-lea – Ilie Costandache (Botoşani)
Premiul special al Primăriei şi Consiliului Local Târgovişte – Cristina Mihaela Dan (Dâmboviţa)
Premiul special al Consiliului Judeţean Dâmboviţa- Adrian Ioachim Stănilă (Braşov)
Premiul special „Daniela Vlădescu”- Cristina Mihaela Dan (Dâmboviţa)

Comments are closed.