ADULTER sau Central Park West – Premiera

Vă așteptăm, joi 23 septembrie 2021, de la ora 19:oo, în Sala Mare, la premiera comediei ADULTER sau Central Park West după Woody Allen, un spectacol de Mc Ranin.

Spectacolul a fost pus în scenă la Teatrul de Vest Reșița și are în distribuție pe: Rusalina Bona, Denisse Moise, Sorin Fruntelată, Robert Danci, Andrada Samoilă.

Central Park West spune, în maniera extrem de comică a lui Woody Allen, povestea unei psihiatre care tocmai a descoperit ca cea mai bună prietenă a ei are o aventură cu soţul ei. Ea îşi invită prietena pentru o confruntare, dar între timp, descoperă că soţul este îndrăgostit de fapt de…

„Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i despre planurile tale de viitor”, spunea Woody Allen. Și tot el: „Ştii, nu totul pe lumea asta e sinistru… ci absolut totul! Viaţa este plină de nenorocire, singurătate şi suferinţă – și totul are un sfârșit rapid”.

„Vor fi fericite şi nevestele, şi amantele, şi cei înşelaţi vor fi răzbunaţi, e un spectacol pentru toată lumea, şi intelectualii se vor regăsi, e şi ceva psihologie, e ca o şaorma cu de toate.” – Mc Ranin

 

 

Comentariile sunt închise.