(Română) Ziua Copilului la Teatrul Tony Bulandra – Festivalul AnimaŢie

Primăria Municipiului Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra Târgoviște organizează în data de 1 iunie 2021 Festivalul AnimaŢie și invită copiii de toate vârstele la evenimentele prilejuite de această zi deosebită.

În mai multe locuri din oraș – Parc UM Gară (Dâmbovița Mall), Piața Mihai Viteazul, Teatrul de Vară (Parcul Chindiei), Complexul Turistic de Natație – vor avea loc numeroase întâmplări artistice, sportive și de divertisment care, cu siguranță, îi vor încânta pe cei mici și le vor oferi momente de reală bucurie și bună-dispoziție.

Primarul Daniel Cristian Stan a declarat: „Pe data de 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, vrem să marcăm ieșirea din această perioadă cu restricții și vom avea evenimente în mai multe zone din municipiul Târgoviște. Tot orașul se va anima, așa cum nu s-a mai întâmplat de ceva timp.”

***

În cazul unor eventuale condiții meteo nefavorabile, Teatrul Tony Bulandra, în calitate de organizator, anunță probabilitatea modificării totale sau parțiale a programului artistic din aceasta dată, astfel:

• 1o:3o – Întâmplările celor trei purceluși – Teatrul Tony Bulandra, Sala Mare
• 14:3o – Lolo și Bobo – Teatrul Tony Bulandra, Sala Mare
• 17:3o – Amintiri din copilărie – Teatrul Tony Bulandra, Sala Mare

N.B.:
Facem precizarea că limita maximă admisă pentru toate evenimentele susținute în interior, conform reglementărilor actuale, este de 70% din capacitatea sălii, iar masca de protecție este obligatorie pe toată perioada desfășurării spectacolelor.

Menționăm că programul inițial al evenimentelor culturale din cadrul acestei ediții va rămâne nemodificat în cazul în care condițiile climaterice rămân prielnice.

Comments are closed.