Înapoi pe scenă – Virus teatral estival!

Teatrul Tony Bulandra are bucuria de a anunța reînceperea activității și, implicit, a reîntâlnirii cu spectatorii săi fideli, mari și mici, sub egida sloganului Virus teatral estival”.

Chiar dacă vor fi alte locuri de desfășurare și condiții cu totul speciale, Teatrul Tony Bulandra are credința că evenimentele teatrale propuse vor fi la aceleași cote de înalt profesionalism și maximă dăruire.

Primul eveniment este OTHELLO, programat pentru data de sâmbătă, 6 iunie 2020 (sau duminică, 7 iunie (în funcție de condițiile climaterice), de la ora 21:30, în Sala Tronului de la Curtea Domnească.
Nici cei mai mici iubitori de teatru nu au fost uitați. Pentru ei, sâmbătă, 6 iunie 2020 (sau duminică, 7 iunie (în funcție de condițiile climaterice), de la ora 11:00, la Teatrul de vară din Parcul Chindia, este pus în scenă spectacolul VASILACHE ȘI MĂRIOARA.

Condiții speciale de desfășurare:

  • Masca de protecție este obligatorie;
  • Capacitate maximă admisă: 60 persoane (pe scaune, aranjate la minimum 2 m distanță unul față de celălalt);
  • Accesul publicului se va face începând cu ora 21.00, la un interval de 5 minute până la începerea spectacolului, în ordinea survenită unei rezervări prealabile făcute prin telefon, WhatsApp, sau pe adresa de e-mail: rezervări@tonybulandra.ro (confirmată ulterior), în grupuri de maximum 10 persoane conduse la locația reprezentației de către un responsabil al teatrului.

 

 

Comentariile sunt închise.