Vineri se joacă „Îngrijitorul” de Harold Pinter, la Teatrul Tony Bulandra

  • Acest articol este preluat din Gazeta Dâmboviței, autor: Cristina Dinu. Articolul complet îl puteți accesa aici.

Un spectacol bucureștean este invitat pentru prima oară în sala Teatrului Tony Bulandra și în fața publicului târgoviștean. Spectacolul Îngrijitorul este bazat pe un text al celebrului dramaturg HAROLD PINTER, premiat cu Premiul Nobel pentru această piesă. Piesa nu a fost montată niciodată pe scena de la Tony Bulandra, deci este o premieră absolută pentru publicul din Târgoviște.

Un spectacol ce ridică problemele vieții din fiecare zi (mai puțin mediatizate sau pronunțate), problemele despre care nu avem curaj să vorbim pentru că sunt mult prea personale, prea din interiorul nostru și e mai confortabil să nu ne deschidem. Un spectacol despre dorință, despre vise, despre frică, frica de a alege o cale sau alta, de a accepta cine suntem, fuga de propriile gânduri, emoții, fuga de noi înșine, despre o goliciunea interioară care sapă și împietrește totul în jurul ei.

Un spectacol curajos, făcut de oameni tineri, pe un subiect a cărei abordare tinzi să spui că cere o oarecare experiență.  Un spectacol al cărui traseu demonstrează că teatrul înseamnă căutare, perseverență și credință în propriul vis.

„A fost un vis cumva, am vrut să fiu în același vis cu Pinter, visul de a ne reface ca oameni, de a reveni la bunătatea primară. Și atât.” (Alexandru Rusu, regizor)

ÎNGRIJITORUL de Harold Pinter

Distribuția:

Aston – Vlad Teodorov

Mick – Daniel Nuță

Davies – Iulian Burciu

 

Regia: Alexandru P. Rusu

Scenografia: Alexandra Constantin

Sound Design: Alexandros Raptis

Afiș; Ioana Bondale și Mircea Iliaș.

Bilete pe https://www.eventim.ro/ro/bilete/ingrijitorul-targoviste-teatrul-municipal-tony-bulandra-1152919/performance.html sau disponibile la casa de bilete a Teatrului Tony Bulandra, Târgoviște.

HAIDEȚI LA TEATRU!

Comentariile sunt închise.