Casting organizat la Teatrul Tony Bulandra pe data de 21 aprilie

Teatrul Municipal Tony Bulandra Târgoviște pregătește prima montare din România a textului clasic portughez „Guerras de Alecrim e Manjerona”, scris de António José da Silva „O Judeu”, în regia marelui regizor portughez João Mota. „O Judeu” este considerat unul din cei mai importanți dramaturgi lusitani și europeni, iar textul său se află în proces de traducere în premieră în România.

Domnul Mota este unul din cele mai sonore nume ale teatrului European contemporan, înființând teatrul independent Comuna de Pesquisa din Lisabona în urmă cu aproape patruzeci și cinci de ani și fiind directorul Teatrului Național Portughez D. Maria II până în anul 2014. De asemenea, domnul Mota este profesor și președinte al Școlii Superioare de Teatru și Cinematografie Portugheze. Experiența sa de lucru include colaborarea cu Peter Brook, în urma căreia a fondat, în anul 1971, grupul Os Bonecreiros.

Premiera spectacolului regizat de João Mota va avea loc la Teatrul Municipal Tony Bulandra Târgoviște la finalul lunii mai 2015.

Organizăm așadar un casting național pentru realizarea acestui spectacol. Rugăm actorii interesați să trimită CV-urile la adresa de mail contact@tonybulandra.ro, până la data de 10 Aprilie 2015, ora 20:00. Orice aplicații survenite după acest termen limită nu vor fi luate în considerare.

Castingul va avea loc la sediul Teatrului Municipal Tony Bulandra Târgoviște, pe Bulevardul Regele Carol I, Nr. 43. Persoană de contact: Cristian Nedea, Director Artistic, tel. 0744 197253.

Comments are closed.