„Stofă de Star” – o nouă premieră la sala studio a Teatrului Tony Bulandra

Joi 29 Ianuarie și Sâmbătă 31 Ianuarie, la orele 19:00, în Sala Studio a teatrului vor avea loc avanpremiera și respectiv premiera spectacolului „Stofă de Star”, pe un text de Mattias Andersson, în traducerea lui Carmen Vioreanu. Piesa „Stars Wanted” a autorului suedez este un text contemporan despre contemporaneitate, o punere în scenă a viselor și aspirațiilor unei generații debusolate.

Spectacolul „Stofă de Star” abordează această temă într-o cheie comică, cu accente de absurd; în fond, echilibrul dintre aceste două forțe a fost mereu unul spectaculos. Într-un spațiu strâmt, neobișnuit, se întâlnesc patru personalități puternice, patru indivizi hotărâți să câștige. Ce să câștige, nu știu. Pe cine să impresioneze, nu știu. Nu știu aproape nimic, dar se străduiesc să afle. Veniți la Sala Studio a Teatrului Tony Bulandra, să vedem împreună ce vor descoperi.

Regia: Mircea LASLO; Scenografia: Miruna DUNU; Costumele: Miruna DUNU și Maria NICOLA; Light design: Oana CAIBĂR; Sound design: Andrei MIHAI

Distribuție: Radu CÂMPEAN, Ilie GHERGU, Maria NICOLA, Mircea SILAGHI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentariile sunt închise.