Zilele Cetății Târgoviște între 7 și 9 septembrie 2018

Sărbătorim Zilele Cetății Târgoviște între 7 și 9 septembrie 2018, oferind o gamă largă de evenimente care au caracter tradițional, artistic, cultural, festiv, religios sau sportiv

                 Praznicul Nașterii Fecioarei Maria este un motiv de bucurie pentru Cetatea Târgoviște, de reînnoire a valorilor tradiționale și de privire cu speranță și entuziasm în viitor. În jurul zilei de 8 septembrie care debutează cu slujba religioasă, urmată de procesiunea cu același caracter, au loc târguri de negustori și meșteșugari, de anticariat, expoziții de pictură, momente coregrafice, concerte simfonice, competiții sportive, activități interactive destinate copiilor.

                 Printre invitații de seamă din acest an se numără Opera Comică pentru copii București, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța, Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” Chișinău.

                 Vineri, 7 septembrie și sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 13:00 au loc două evenimente de înaltă ținută: Premiera cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie, respectiv Ședința festivă a Consiliului Local Municipal care reunește solii din orașele cu contribuții semnificative în făurirea României Mari.

                 O fastuoasă Paradă – „Târgoviștea anilor 1918” va porni vineri, 7 septembrie, ora 18:30 de la Teatrul Tony Bulandra spre Curtea Domnească.

                 Seara de duminică, 9 septembrie, va oferi un spectacol de teatru istoric, „Antim Ivireanul”, un concert care unește gusturile diferitelor generații susținut de trupele Antract, Lidia Buble și Carla`s Dreams și un spectaculos foc de artificii.

                 Sunteți așteptați să ne bucurăm împreună!

Comentariile sunt închise.