„Crizantema de Argint” și-a desemnat laureații

Cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Concurs de Creație și Interpretare a Romanței „Crizantema de Argint” a avut o desfășurare remarcabilă, încheindu-se în 25 februarie 2018 cu Gala de decernare a premiilor.

La Secțiunea Creație, Premiul I a fost acordat romanței „Te duci”, muzică de Oleg Negruță, versuri de Mihai Eminescu. La Secțiunea Interpretare, Premiul I a fost cucerit de Lidia Bahnaru și Theodora Manolache. Jana Gherbovei a intrat în posesia Marelui Premiu.

Primăria Municipiului Târgoviște s-a implicat considerabil în susținerea și organizarea minunatului eveniment care a avut loc la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Chișinău. Doamna Viceprimar Monica Ilie a onorat evenimentul printr-un discurs care, pe lângă bucuria împărtășită, trasmitea dorința de a continua colaborarea între Târgoviște, județul Dâmbovița și autoritățile publice din Chișinău, de a realiza proiecte comune care să dovedească faptul că unirea între România și Republica Moldova există, dincolo de granițele teritoriale, la nivel sufletesc și aspirațional, acolo unde libertatea nu îți poate fi îngrădită.

 Distincția, eleganța, dar fără empfază, ci dominată de bunul simț și concepte solide au fost coordonatele festivalului, coordonate pe care autoritățile locale târgoviștene le urmăresc în tot ceea ce se implică și realizează.

Comentariile sunt închise.