Tu alegi ce vrei să vezi!

5-01

Începând cu data de 26 ianuarie, în fiecare ultimă zi de luni a fiecărei luni, Teatrul Tony Bulandra vă propune să vă implicați activ în stabilirea repertoriului  stagiunii viitoare. Astfel, sub genericul : “Tu alegi ce vrei să vezi!”, vă invităm la o serie de cinci spectacole lectură, în care vă vom prezenta, în premieră națională, cinci titluri importante ale dramaturgiei contemporane universale. Dumneavoastră nu va trebui decât să participați și să alegeți textul pe care vreți să-l vedeți pus în scenă.

Luni, 26 ianuarie, prima provocare: AMAZONIA, de Michal Walczak. Vor citi actorii: Liviu CHELOIU, Mircea SILAGHI, Cristian OLARU, Ilie GHERGU, Cosmina LIRCA, Maria NICOLA și  Radu CÂMPEAN, începând cu ora 17:00, în Sala Mare a teatrului.

Despre autor: Michal Walczak (născut în 1980) a studiat regia de teatru la Academia de Teatru din Varșovia și este unul dintre cei mai prolifici dramaturgi din tânăra generație. A debutat în 2001 cu piesa SANDBOX, o poveste despre incapacitatea LUI și a EI de a comunica emotional și de a (se) iubi. Textul s-a bucurat imediat de succes, fiind montat in 11 teatre din Polonia și SUA și tradus în germană, engleză, maghiară, ceha și italiană.

Despre text: AMAZONIA este ultimul lui text dramatic important, scris în 2009, o veritabilă saga a individului rătăcit în jungla urbană a derizoriului.

Vă așteptăm! Intrarea este liberă.

Comentariile sunt închise.