Program Spectacole

STAGIUNEA 2017-2018

Programul lunii Ianuarie 2018

La început de an, Teatrul Tony Bulandra vă întâmpină cu evenimente deosebite:

Vineri, 12 ianuarie
MIREASĂ DE ÎMPRUMUT de A. Lindgren, în regia lui Răzvan Popa.
Dacă avem o mătușă înseamnă că avem și o moștenire. Dacă avem o moștenire avem și un nepot care să o primească. Rețeta e simplă, dar condițiile în care mătușa își va acorda averea sunt complicate. Cel puțin pentru tânărul Julius, nepriceput în tainele cuceririi unei viitoare logodnice, dar hotărât să „cucerească” grațiile mătușii.

 

Luni, 15 ianuarie
EMINESCIANA – Recital de poezie. În fiecare an, pe data de 15 ianuarie, Mihai Eminescu este omagiat de toți iubitorii de poezie. Anul acesta se împlinesc 168 de ani de la nașterea celui mai mare poet român.

Programul lunii Decembrie 2017

Teatrul Tony Bulandra urează fidelilor săi spectatori Sărbători fericite și La mulți ani!

Programul lunii Noiembrie 2017

Teatrul Tony Bulandra vă propune:

Sâmbătă, 11 noiembrie
Spectacolul invitat TE IUBESC, DAR NU PE TINE, o comedie scrisă de Andreas Petrescu, inspirată din situaţii de viaţă gândite sau trăite, în care de la naivitate la situaţii amuzante imposibil de reale nu e decât un pas.

 

Duminică, 12 noiembrie
DE CE VREAU SĂ FIU ACTOR, spectacol invitat, cu scop caritabil. Un spectacol despre poezie, ca soluţie pentru lumea în care trăim. „Cine sunt eu? Eu sunt un om cu un vis, visul să fiu actor şi ăsta-i un vis extraordinar!” (Robert Mauro) și „când ai un vis şi reuşeşti să-l vizualizezi foarte bine, atunci mergi până la capăt şi nu te lăsa!” (Michael Flatley). Nu este doar un spectacol, este un dor de oameni, O ÎNTÂLNIRE LA TEATRU…

 

Duminică, 26 noiembrie
Premiera MIREASĂ DE ÎMPRUMUT de Astrid Lindgren, spectacol regizat de Răzvan Popa. Pe scurt, povestea ar fi urmatoarea: pentru a o moșteni pe mătușa lui, un tânăr trebuia să se logodească. Își caută o iubită disperat, pentru că îi vine mătușa în vizită. Atrage o colegă de pensiune în acest joc, numai că aceasta este logodită la rândul ei. Colac peste pupăză, apare logodnicul colegei și mătușa lui.

 

Programul lunilor Septembrie și Octombrie 2017

Deschiderea de stagiune 2017-2018 aduce pe scena Teatrului Tony Bulandra:

Vineri, 6 octombrie
Premiera spectacolului VÂNĂTOAREA SĂLBATICĂ după ‘Titus Andronicus’ de William Shakespeare, în regia lui Michele Modesto Casarin (Italia)

 

Sâmbătă, 14 octombrie
Premiera spectacolului MARGINEA de Edward Bond, regia Elisa Cîtea

 

Comentariile sunt închise.