Program Spectacole

STAGIUNEA 2018-2019

Programul lunii Noiembrie 2018

O lună bogată în evenimente:

Sâmbătă, 03 noiembrie
Spectacolul invitat DOI PE O BANCĂ,  cu Florin Zamfirescu și Tania Filip.

Doi mari actori ai scenei românești. O interpretare formidabilă. Două personaje în pielea cărora n-ai vrea să fii, dar în poveștile cărora te vei regăsi. Două destine ciudate.

Marți, 06 noiembrie
Lansarea cărții DOUĂ POVEȘTI DESPRE SINGURĂTATE de Ionuț Cristache.

Participă: trupa Trooper, violonistul Andrei Mihail Radu, violoncelistul Teo State, actori ai Teatrului „Tony Bulandra”, elevi ai Colegiului Național „Constantin Carabella”.

Amfitrion: Corneliu Jipa

Marți, 20 noiembrie
Spectacolul invitat  ELIXIR cu Maia Morgenstern și Marius Bodochi.

„Nu vă fie teamă să fiţi UMANI….Începeţi prin a ieşi mai des, invitaţi-vă partenera/partenerul la un dans sau un vin; dacă nu aveţi, găsiţi-vă una/unul, dacă e nevoie, luptaţi-vă pentru asta, apoi faceţi dragoste…Restul vine de de la sine…” (Marcel Ţop – regizor)

 

Programul lunilor Septembrie și Octombrie 2018

Deschiderea de stagiune 2018-2019 aduce pe scena Teatrului Tony Bulandra:

Sâmbătă, 29 septembrie
Premiera spectacolului LIVADA DE VIȘINI de A.P. Cehov, în viziunea regizorului sud-coreean Jeungwoo So, adaptare de Kihoon We, scenografie Maria Miu și coregrafie Hugo Wolff.

Vineri, 12 octombrie
Premiera spectacolului O SCRISOARE PIERDUTĂ de I.L. Caragiale, regia Sorin Militaru.

Sâmbătă, 27 octombrie
Premiera spectacolului CÂINELE de Valentin Krasnogorov, regia Horațiu Mihai.

Valentin Krasnogorov este unul dintre cei mai cunoscuți dramaturgi ruși moderni. Piesele sale s-au jucat în peste 400 de teatre din diferite țări, inclusiv în cele mai bune teatre rusești. Piesele de teatru ale lui Krasnogorov sunt scrise în diferite genuri: comedii și tragedii, satiră mușcătoare, grotescă, absurdă și lirism. Criticii au observat că „piesele lui Krasnogorov traversează frontierele cu ușurință”. Din acest motiv, multe dintre ele au fost traduse în 30 de limbi străine. V. Krasnogorov este membru al Uniunii Scriitorilor din Rusia. Este doctor în științe, profesor, autor de cărți și lucrări de inginerie chimică.

 

Comentariile sunt închise.