Frumoasele întâmplări de iunie

După încheierea Festivalului Babel de anul acesta, Teatrul Tony Bulandra a participat cu spectacolul Othello la Festivalul Internațional de Teatru Atelier de la Baia Mare, ediția 24. Producția în regia lui Suren Shahverdyan nu încetează să uimească publicul de pretutindeni prin forța de expresie pe care o are.

De pe 20 până pe 24 iunie, a avut loc, la Teatrul Tony Bulandra, a doua Întâlnire Internațională a Uniunii Internaționale a Marionetelor (UNIMA), întâlnire ce a însemnat o serie de conferințe și workshop-uri susținute de artiști și profesori universitari din întreaga lume.

Astfel, luna iunie a reprezentat un tur de forță pentru Teatrul Tony Bulandra, tur care s-a încheiat la Constanța, la cea de-a II-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Miturile Cetății, unde am prezentat cea mai noua producție: Shakepeare.Furtuna.Joc Secund, un spectacol regizat de Szabó K. István. Reprezentația a fost primită cu mult interes.

Începutul lunii iulie ne găsește la Cracovia, la Festivalul Internațional de Teatru de Stradă, Ulica – a 30-a ediție, unde Othello se va juca în fața unui număr impresionant de spectatori.

Deși stagiunea s-a încheiat, Teatrul Tony Bulandra se pregătește pentru cea care are să urmeze și promite titluri noi și de mare însemnătate.  

Comentariile sunt închise.