Juriul UNITER la spectacolul Visul unei nopți de iarnă

Joi, 27 aprilie 2017, de la ora 19:00, are loc o reprezentație importantă a spectacolului „Visul unei nopți de iarnă”, atât pentru Teatrul Tony Bulandra, cât și pentru Municipiul Târgoviște.

Actrița Lavinia Pele a fost nominalizată pentru secțiunea Debut la Gala Premiilor UNITER 2017 pentru rolul „Doruleţ” din spectacolul „Visul unei nopţi de iarnă” de la Teatrul Tony Bulandra Târgovişte, spectacol în regia lui Mc Ranin.

Lavinia a absolvit secția Arta Actorului din cadrul Facultății de Teatru și TV, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca și și-a dat Masteratul tot în Arta Actorului la Facultatea de Teatru, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” București.

Rolul Doruleț este asemenea unei poezii de iarnă visătoare, tânjind spre o primăvară înfloritoare… un rol fin, parfumat, entuziast. Este o devenire… o îndrăgostire… o regăsire. O puteți vota pe Lavinia Pele, accesând următorul link: Votul publicului UNITER. Decernarea premiilor va putea fi urmărită pe data de 8 mai, începând cu orele 21:00, pe TVR1, TVR HD, TVR Internațional sau online pe www.uniter.ro sau www.tvr.ro .

Ne bucurăm și o felicităm pentru această nominalizare, îi urăm ca ea să se concretizeze într-un premiu și îi mulțumim pentru implicarea, profesionalismul și talentul de care a dat dovadă.

Vă așteptăm, așadar, la reprezentația din 27 aprilie a spectacolului „Visul unei nopți de iarnă”, pentru a o susține pe Lavinia și întreaga echipă de actori. Emoțiile vor fi mari, dar și calitatea jocului pe măsură. Veți fi impresionați!

Comentariile sunt închise.